Børnehavetaske

360x500_4396_Schmusebaer_5040_13Ja, jeg kan nu ikke lade være med at anmelde Deuters børnehavetaske Schmusebär, som jeg købte for et par måneder siden på https://Lærershop.dk.

Mærket Deuter har længe været et kendt kvalitetsmærke for ekstremsporten, såsom bjergbestigning, hiking, climbing og skateboarding. Deuter laver generelt tasker af kvalitet, som ikke just altid har være165xauto_3068_Vortasche_Schmusebaert billige. Deuter har udvidet deres sortiment betragtelig. Det seneste spor Deuter har slået ind, det er skoletasker, børnehavetasker og lifestyletasker som skuldertasker og bæretasker til hverdagsbrug. Her lover Deuter, at de bruger den samme kvalitet fra deres ekstremsport udstyr til de nye serier.

Anmeldelse

Min kone og jeg købte Deuter Schmusebär til vores datter der skulle starte i vuggestue. Vores ældste søn, der går i børnehave, har længe haft en Fjællræven Mini, som rummede madkasserne og kom i det klassiske fjællræven design, som aldeles er sød på en lille knægt i børnehaven.

Umiddelbart var Schmusebär tasken meget sød, da den komme165xauto_2116_Netz_Aussentasche_Schmusebaerr med en lille bamse, som kigger fredeligt ud af sidelommen. Den pinke farve kan godt være træls for nogle forældre, da pink generelt er meget gennemgående i pigeaccessoires i den alder.

Det første indtryk af tasken er meget tilfredsstillende. Stoffet er af typisk sportslig vævet polyester, som ikke er helt vandtæt, men holder de værste regndråber og spildte uheld udenfor taskens indre.

Tasken åbnes ved en simpel plastik-klik og den åbner hurtigt med hele låget på en gang. Super SMART, når man står med barnet på armen, skiftetøj mellem benene og jakken hængende over lillefingeren. Den åbnes nemt og hurtigt med en hånd. Det kan selv de små finde ud af.360x500-6496-kinderrucksack-schmusebaer-turkis

Rygpolstringen er også et stort plus. Den virker komfortabel at gå med, ligesom de store hiking rygsække. Bæreselerne er polstret og det hele virker som en god, kvalitativ taske.
Bæreselerne er desuden justerbar til langt større end barnets størrelse. Det gør det nemt for den voksne at have tasken over skulderen på vej ind i børnehaven. Når bæreselen skal strammes igen til børnestørrelse gøres dette i et trin med hurtig og nem strop.

Bunden er forstærket og rummelig, ja, det synes jeg den er. Udover to madkasser kan man som forældre have skiftetøj med i den.

Konklusion

I vo165xauto_1989_3MReflektor_Schmusebaerres hjem er vi meget tilfredse med Deuter Schmusebär. Vi tager vores holdning selvfølgelig ud fra den erfaring vi allerede har, nemlig Fjællrævens Mini taske i klassisk design. Der er, som bekendt, ingen polstring på en Fjællræven, som gør, at den ikke er særlig fedt at have på ryggen, når der er to madkasser der presser ud af den. Vi blev ekstrem overrasket over, at Schmusebär tasken kan rumme 2 madkasser og skiftetøj. Den virker mindre end Fjællræven Mini, men er faktisk mere rummelig. Et kæmpe plus er selvfølgelig den nemme håndtering ved åbning, bærekomforten også for en voksen i en travl morgensituation og det holdbare materiale.

Jeg kan kun anbefale, at kigge efter brugervenlighed, kvalitet og håndtering, når man skal anskaffe sig en børnehavetaske. At der lige står Frost på eller man synes Fjællræven er sød i den lille størrelse, ville jeg til enhver tid nedprioritere frem for en gennemtænkt børnehave og turtaske.

Farve pink: https://laerershoppen.dk/schmusebar-pink.html

Farve blå: https://laerershoppen.dk/børnerygsæk.html

Farve grøn: https://laerershoppen.dk/schmusebaer-bornerygsaek.html

Skriv et svar