Billige kontorartikler. Test: de bedste online butikker

Billige kontorartikler test kvalitet skriveredskaber Faber Castell staedtler

Vores markedsanalyse har etableret en placering af de bedste online butikker til kontorartikler: Laerershoppen.dk og Timetex.nu lander på en delt 1 plads.

Vi kiggede nærmere på ni online butikker med billige kontorartikler om sommeren. Ydelserne i kategorierne priser og forsendelsesomkostninger udgør det største bedømmelseskriterie (40 procent af den samlede bedømmelse), produktsortiment (20 procent) og brugervenlighed (ti procent) blev analyseret. Derudover blev en testordre med returneringer placeret hos hver udbyder (20 procent af vurderingen). De skjulte testere sætter også kundeservice på prøve (ti procent) med forskellige forespørgsler – ti gange via e-mail og fem gange via telefon.

Kontorartikler test bedste skriveredskaber køb

Kontormarkeder som redoffice, bog & ide er øverst på rangeringen. Det vindende selskab scorede frem for alt med den største variation af produkter og gode kvaliteter i alle andre testkategorier. Timetex.nu sammen med laerershoppen.dk på førstepladsen viste det mest brugervenlige websted og den bedste kundeservice (på trods af, at der ikke tilbydes telefonsupport, svarede butikken prompte og hurtigt på henvendelser, laerershoppen.dk har de bedste priser. I pakning følger timetex.nu, Staples, bog og ide og Arnold Busck på de næste pladser. De sidste steder i sammenligningen af vores kvalitetsbedømmelse vil vi ikke nævne af retfærdighedsårsager. Vi er ikke interesserede i at svine butikker til.

Læs også vores guide til køb af lærertasker og trolley kuffert med hjul til skole og kontor.

”De testede onlinebutikker scorede især godt med deres mangfoldighed af produkter og hurtig levering. Nogle udbydere viste imidlertid svagheder i rådgivningskompetence og brugervenlighed.

#billigekontorartikler#testonlinebutik#kvalitet#godwebshop#testvinder#laerershoppen#timetex

Vi er overbeviste om, at laerershoppen.dk og TimeTex.nu er den rigtige adresse, når du skal købe billige kontorartikler. De testede butikker har tilbud på Faber Castell, Staedtler, Stabilo og mange andre mærker.

Til skolestart er et køb på online butik altid en gode idé, da online handel på webshop tit er nemt og hurtigt, samt, at du får den samme kvalitet som i fysiske butikker.

1 tanke om “Billige kontorartikler. Test: de bedste online butikker”

  1. Pingback: Gode råd til køb af skoletaske - Guide til den rigtige skoletaske! Køb!

Skriv et svar