Om os – børneopdragelse og pædagogisk praksis

SMIEH.DK er en blog der har til formål at produktanmelde skoleudstyr, tilbehør, kontorartikler og skriveredskaber. Vi skriver om børneopdragelse og pædagogisk praksis.

Læs om børneopdragelse og pædagogisk praksis. Produktanmeldelser af kontorartikler og læremidler.

Vi tager udgangspunkt i børneopdragelse i hverdagen og hvor anvendelige produkter kan være i en hverdag præget af skoledag, familie og travlhed.

Læs også: SÅDAN STYRKES BØRNS SELVTILLID

Vi arbejder som folkeskolelærer og pædagog til dagligt, og vi er i tæt kontakt med vores produkter i praksis. Vi ser kun en god grund til overhovedet at skrive herinde, når vi er helt overbeviste eller mindre overbeviste om et produkt vi har bragt i erfaring. Derudover skriver vi om børneopdragelse og pædagogisk praksis i skolen.

Det skal ikke være en hemmelighed, at vi arbejder tæt sammen med skoleabc.dk, laerershoppen.dk, timetex.nu, kontor-og-skole.com og viniko.net som nærmeste partnere. Vi får i ny og næ nogle udvalgte produkter udleveret, som vi må kvalitetsteste. De primære webshops, der forhandler skoleudstyr, studieudstyr og diverse kontorartikler og tasker. Missionen derfra er meget ens vores. Dedikerede fagfolk, der i praksisnær hverdag udvælger produkter der virker. De har en interesse i at sælge netop kvalitet til danske skoleelever, studerende og forældre, så de lange skoledage bliver lidt mere behageligt at være i. 🙂

Her vil vi gerne være behjælpelige og give vores bedste bud på deres kvaliteter.

Skribenten bag smieh.dk

Jeg er glad for at du er her! Mit navn er Torben, jeg er 35 år gammel. Jeg kommer fra Schleswig i Tyskland, og bor lykkeligt gift med min kone Stine og vores to børn. Jeg synes det er dejligt at være far, lærer og iværksætter. Når jeg ikke studerer eller arbejder, rejser med familien, hvor jeg henter inspiration til den næste artikel om f.eks. børneopdragelse eller pædagogisk praksis.

Jeg er en superoptimistisk person og elsker at fange og dele smukke øjeblikke. Sjovt, kreativt og ærligt! Jeg elsker at rapportere om vores hverdag, tip, tricks og oplevelser på denne blog.

Livet som en familie og professionel er meget, men bestemt ikke kedeligt. Hav det sjovt at surfe!