BRING FARVE IND PÅ KONTORET MED DURABLE SKUFFEKASSER – PRODUKTTEST

Køb varicolor 7 fra DURABLE: Produktanmeldelse af skuffekasser til skrivebord

Det bliver farverigt på skrivebordet! Durable tilbyder en masse farver i sit produktsortiment, der passer til foråret. Mit skrivebord blev langsomt for kedeligt for mig, så jeg bragte to holdbare produkter til mit skrivebord for at teste, for at bringe lidt mere friskhed til kontoret.

Til en ændring byttede jeg mine sorte arkiveringssystemer til de farverige »Varicolor« skuffekasser og min enkle skrivebordsplade til en orange fra »Vegas« -serien og testede den:

»VARICOLOR« SKUFFEKASSER

Arkiveringssystemerne fås i to versioner: Varicolor 5 (med 5 skuffer) og Varicolor 7 (med 7 skuffer).

Køb skuffekasser fra Durable Varicolor på laerershoppen.dk

Kasserne er lavet af plastik og har skuffer med farvet interiør. De respektive farver kan genkendes udefra ved hjælp af fine kanter.

Skuffekasse i høj kvalitet. Læs anmeldelse på skuffekasser her.
Skuffekasse i høj kvalitet. Læs anmeldelse på skuffekasser og køb dem på laerershoppen.dk

Skufferne er farvet gul, orange, rød, lyserød og lilla.

Det er velkendt, at farver er forbundet med personlige begivenheder og følelser. Derfor er skuffekasserne fra Durable meget velegnede til at sortere dokumenter efter farvenes betydning. Ligesom grøn for held, succes og håb eller blå for frihed kan farverne i varicolor-boksen også tildeles deres egen betydning.

Her er nogle eksempler på, hvad farverne betyder:

  • Orange: stabilitet, balance, varme, tillid
  • Gul: sol, energi, intellekt
  • Rød: fare, varme, energi, betydning
  • Lyserød: romantik, følsomhed, tilbageholdenhed
  • Lilla: kreativitet, produktivitet, glæde, magi

Håndtering

Skuffekassen er forsynet med et udtræksstop, kan let trækkes ud og forårsager ingen ubehagelige høje lyde. Når du glider ind, trækker skufferne lidt mod hinanden – sandsynligvis på grund af små magneter. De er velegnede til alle formater op til DIN A4.

Læs også: Lærerbehov og undervisningsmaterialer online – TimeTex.nu

Målene på begge kasser er (B / D / H): 29,2 / 35,6 / 28,0 cm – store nok til at stå på hylden og stadig små nok til ikke at virke for store på skrivebordet . Derudover er kasserne forsynet med skridsikre plastfødder, så de uden problemer kan stables oven på hinanden.

Slidstærk skuffe til skrivebord. Organizer til skrivebord. Skab orden hurtigt.

Der er endda mærkningsvinduer med EDP-skrivbare indsætningsetiketter, som du kan bruge til at mærke dine skuffer individuelt. Skabeloner er tilgængelige på Durables hjemmeside.

Jeg har også mærket mine skuffer og tildelt mine egne farvekoder.

KONKLUSION

Den holdbare skuffekasse inspirerer mig med sin enkelhed og sin pragt af farver på samme tid. Det ser pænt ud og bringer stadig farve ind på kontoret. Jeg er endda blevet kontaktet flere gange af misundelige kolleger om min kasse.

Fra nu af forbliver »Varicolor 7« på mit bord!

Se andre varer fra Durable Varicolor serien her: Laerershoppen.dk – Varicolor